OM NEWMAN HERREKLÆR

NewMan Herreklær åpnet i Sentrum21 på Randaberg utenfor Stavanger 25.september 2015. Vårt ønske er å kunne tilby moteriktige klær til randabergbuen i kombinasjon med utmerket personlig service, god ekspertise og ikke minst i en positiv og komfortabel atmosfære. I vårt sortiment finner du klassiske fritids og penklær fra Park Lane, Bølger og Marc O`Polo. MCS Marlboro Classics og Wrangler representerer det litt røffere jeanspreget som kler så vel det yngre publikumet som det godt voksne. Vi får skryt for vårt sortiment og sammensetninger så gled deg til å oppleve butikken.


ÅPNINGSTIDER:

Mandag – Fredag     10 – 19
Lørdag                      10 – 16

 

ADRESSE:

Jon Torbergssonsvei 21-23
4070 RANDABERG


VISJON

Vår visjon er å hele tiden kunne tilby den beste servicen og veiledningen for våre gjester i butikken. Vi vil i tråd med de varierende trendene sørge for at randabergbuen alltid er «up to date» Veien fremover innebærer lansering av reklamevideo produsert av Bølgen Media, åpning av nettbutikk, samt nytt «Mini-Me» konsept fra høsten av. Da starter vi med klær til gutt fra str 3 – 16 år. Man kan da handle klær til gutt fra to av de samme leverandørene vi har til herre; MCS Marlboro Classics og Marc O`Polo. Dette er ett relativt nytt konsept på landsbasis og noe vi gleder oss stort til.

Lasse

Lasse

Daglig leder

Lasse er fra Mandal, men har bodd i Stavanger/Randaberg siden 1999. Lasse har tidligere drevet med herre og ungdoms klær i Mandal i 9 år og har totalt 25 års erfaring innen salg.

Nina

Nina

Selger

Nina er også fra Randaberg og har flere år bak seg innen butikksalg. Hennes store interesse for klær har ført henne til oss og det er vi meget glad for.

Synne

Synne

Selger

Synne er ei lokal Randabergjente som nyter dagene i butikken i kontakt med kundene. Hun er også aktiv i en lokal systue på fritiden så kjennskapen hennes til klær er stor.